Webinar EMU: Temps canviants: la música (educació) encara importa

L’EMU (European Music School Union) ens convida al webinar: “Temps canviants: la música (educació) encara importa.

Viure en temps de canvi inclou afrontar nous desenvolupaments socials, polítics, educatius i tecnològics i canvis en els sistemes de valors. Com a reacció, hi ha una necessitat constant de transformació que, alhora, és una oportunitat i un repte. Quan mirem cap al futur, és important reflexionar i acceptar el canvi per tal de donar-li forma col·laborativa. La música (educació) seguirà sent un element important en aquest desenvolupament.

Uneix-te al seminari web “Changing Times: Music (Education) Still Matters” on es reuneixen experts d’alt nivell de l’àmbit de l’educació musical i les pràctiques musicals. Durant el webinar es farà una ullada als reptes actuals als que s’enfronta l’educació musical, inclosa la COVID, problemes de contractació i manteniment del lloc de la música als plans d’estudis de les escoles d’arreu d’Europa. El seminari web també explorarà possibles solucions i què significa la noció de ciutadania cultural per al desenvolupament de les societats europees. De manera conjunta, els experts convidats estudiaran quines estratègies i accions es necessiten per garantir que la música encara sigui important en el futur.

Aquest esdeveniment és obert a tothom i serà en anglès.

REGISTER HERE

This webinar has been organised by Association Européenne des Conservatoires, Académies de Musique et Musikhochschulen (AEC), European Association for Music in Schools (EAS), European Choral Association, European Music School Union (EMU) and Jeunesses Musicales International (JMI) and is hosted by the European Music Council (EMC).

The webinar will be moderated by EMC Secretary General Simone Dudt and will feature the speakers listed below:

 

 
Marina Gall 
President
European Association for Music in Schools (EAS)
Stefan Gies
Chief Executive
Association Européenne des Conservatoires, Académies de Musique et Musikhochschulen (AEC)
Sonja Greiner
Secretary General
European Choral Association
Till Skoruppa
Secretary General
European Music School Union (EMU)
Blasko Smilevski
Executive Director
Jeunesses Musicales International (JMI)
 

 

Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , , , ,