Convocatòria assemblea extraordinària Acem

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Us emplaçem el proper divendres 9 de setembre a les 10h del matí en les dependències de l’ACEM (Av. Drassanes, 3. Barcelona) per tal de realitzar una assemblea extraordinària i tractar el següent tema: “legitimitzar els ensenyaments artístics a Catalunya: el present i futur de les Escoles Municipals de Música i dansa”.

Davant la difícil situació de la realitat de l’actitud del Govern Català actual pel que fa a les retallades econòmiques que acaben de notificar als nostres Ajuntaments, és de màxima urgència prendre diferents accions des de l’ACEM, unint i implicant a totes les escoles del País, als municipis i a la resta de col·lectius professionals, així com fer convocatòria als mitjans de comunicació. A més a més, estem preparant un manifest del qual en breu us farem partíceps perquè feu les vostres aportacions.

Tanmateix, us clarifiquem que la notificació sobre el finançament del curs passat va estar rectificada amb una nota de premsa del mateix Govern on es manifesta que l’import final és de 460€/alumne en el cas de les escoles de música i de 300€ les escoles de dansa.

Finalment, us encoratgem a trobar-nos per fer una única força davant els responsables polítics que ens representen i que no tenen coneixement de la importància del valor i patrimoni de la tasca tan important que estem realitzant a cada una de les nostres escoles.

Rebeu una salutació ben cordial,

Montse Faura, Presidenta Acem
Categories: Notícies ACEM