Dijous finalitza la inscripció a les VIII Jornades Internacionals de Música i Neurologia “Arts i Salut”

Les VIII Jornades Internacionals de Música i Neurologia “Arts i Salut” tornen a l’ESMUC els dies 10 i 11 de novembre, i aquest cop ens conviden a reflexionar sobre l’estat d’emergència que afecta la nostra salut (a nivell físic, mental, espiritual però també comunitari, pel fet de trobar-nos immersos en un entorn que no vetlla ni per al planeta ni per allò que ens és essencial com a humans).

En aquest espai d’aproximació i aprofundiment que són les Jornades, parlarem dels camins fronterers entre la teràpia i els condicionants, i treballarem perquè la música i les arts estiguin a l’abast de totes les persones, de qualsevol origen i condició. Més que mai, necessitem la música i la creativitat cultural com a eines per afrontar l’emergència mundial i ajudar-nos a recuperar la plenitud.

Les Jornades Arts i Salut s’adrecen a professionals de la música, de les arts, de l’educació, de la medicina (metges, infermeres, psicòlegs, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, musicoterapeutes) i a públic interessat.

  • Divendres 10 i dissabte 11 de novembre de 2023

  • Divendres, de 15:30 a 21:15. Dissabte, de 9:00 a 14:00

  • Escola Superior de Música de Catalunya

  • Es requereix fer una inscripció prèvia

més informació: https://www.esmuc.cat/arts-i-salut-2023/

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del SectorEtiquetes: , , , ,