Curs “Abús sexual infantil i assetjament: identificació, prevenció i abordatge” amb Pilar Polo

Formadora: Pilar Polo (Fundació Vicki Bernadet)
Tipus de curs: online
Plataforma: Zoom
Data: Dijous 18 i 25 de gener de 2024
Horari: 10h a 13h
Durada: 6h
Places: 30
Preu: 20€ profesorat escoles ACEM i alumnes ESMUC i Jam Session / 40€ no socis 
Inscripció: al web de Music.cat 

Descripció del curs: 

Aquesta activitat pretén que els equips directius i professorat de les escoles de música coneguin la problemàtica de l’abús sexual infantil i l’assetjament, la seva dinàmica i les seves característiques. Alhora, ofereix els coneixements i les eines necessàries per detectar, abordar i prevenir possibles situacions abusives. 

OBJECTIUS: 

 

Pilar Polo és la formadora amb el recorregut més llarg de la Fundació Vicki Bernadet. Amb més de 20 anys d’experiència en la formació en abusos sexuals infantils, Pilar realitza aquelles Formacions més específiques destinades a col·lectius concrets. S’ha especialitzat en la formació de professionals de l’àmbit dels serveis socials i en l’educació al voltant dels protocols d’actuacions en casos d’haver-hi una sospita d’abús sexual infantil. Les seves formacions són dinàmiques i acompanya la teoria amb casos pràctics.

Gràcies a la seva carrera prèvia com a psicòloga de casos d’abús, la Pilar pot exemplificar amb casos de primera mà les explicacions i pot respondre a dubtes concrets sobre casos d’abús.

https://fbernadet.org/

 

 
Categories: Formació ACEM, Formació ACEM, Notícies, Notícies ACEM, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , ,