Oberta la inscripció als cursos de l’Escola d’Estiu de l’ESMUC

La nova edició de l’Escola d’Estiu de l’ESMUC tindrà lloc enguany del 25 de juny a l’11 de juliol i presenta una oferta formativa de cinc cursos de diferents temàtiques vinculades a l’àmbit de la música. En aquesta oferta es troben un curs de Tècnica i entrenament vocal, un altre de Llibertat corporal, creativitat i comunicació per a professionals de la música, amb altres com ara Musicoteràpia en neonatologia o Neurociència per a músics i educadors. La inscripció és oberta fins al 21 de juny.


Els cursos d’estiu que imparteix l’ESMUC proporcionen eines teòrico-pràctiques necessàries per millorar coneixements i habilitats musicals, i alhora descobrir altres àmbits de la música que poden aportar nous recursos al dia a dia professional.

L’oferta s’adreça a estudiants dels últims cursos del grau professional de música, a estudiants de grau superior i a professionals de la interpretació musical i/o l’educació, fomentant així un retorn al sistema educatiu. Els cursos també són oberts per a persones sense formació musical però amb professions que necessiten els continguts que es tracten en les diferents propostes.

Més informació aquí. 

 

Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , ,