S’ha presentat La Coral del Bosc a la tradicional revetlla de Sant Jordi de Manresa

La biblioteca del Casino de Manresa ha acollit aquest dilluns 22 d’abril la tradicional revetlla de Sant Jordi que promou Òmnium Bages-Moianès. Hi han participat més d’una vintena d’autors i autores locals que ha publicat llibres d’infantil i juvenil, entre ells La Coral del Bosc, el conte de la Cantaxics d’enguany que la zona 6 de l’ACEM (Catalunya Central) estrenarà el diumenge 28 d’abril al Teatre Kursaal de Manresa. 

De tots els contes del Cantaxics editats fins ara , aquest és el primer que parla d’una coral!

Però en Manel Justícia (l’autor del conte) feia temps que tenia al cap un cor d’animals, i d’aquesta petita llavor és com ha sorgit aquesta història que ens parla del poder de la unió, de la necessitat de crear comunitat i de la importància de cadascú dins un grup aportant el seu granet de sorra. Un missatge que ens encaixa a tots els que estem en el món de l’educació musical. I no pot faltar la presència d’un bruixot que diverteix als més menuts amb la seva cançó que el descriu perfectament.

I fent un joc de paraules, passem del cor de veus que canta, al cor de qui fa les coses amb estima i il·lusió, com ha estat el cas del compositor Bernat Giribet i la il·lustradora Cristina Villa que han fet un equip magnífic amb l’autor del conte en Manel per crear un nou cantaxics que esperem arribi a mans de molts educadors i educadores per treure’n un bon profit, i molt millor que arribi a orelles i boques de com més infants millor.

 

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del SectorEtiquetes: , , ,