Presentació del llibre “Contra(A)punts a Barcelona el 24 de maig matí

Volem convidar a totes les persones que tenen un lligam amb l’ACEM a la presentació del llibre “Contra(A)punts. ACEM 30 anys: diàlegs, reflexions i perspectives de futur per a l’educació musical” que es celebrarà el divendres 24 de maig a les 11h a la Sala d’actes de la Seu de l’ACEM (Av. Drassanes 3 de Barcelona). 

CONTRA(A)PUNTS és una publicació de caràcter crític i divulgatiu editada en commemoració del 30è aniversari de l’ACEM que sortirà impresa aquesta primavera. El seu propòsit és aportar diferents perspectives de l’educació musical a Catalunya i ampliar la literatura acadèmica per a direccions d’escoles de música, estudiants, professorat, professionals de l’administració local i responsables polítics.

El llibre és un conjunt d’apunts polifònics escrits per persones amb diferents perfils, bagatges i experiències que poden ajudar-nos a pensar l’educació musical des de diferents eixos: els drets culturals, el món rural, les pedagogies crítiques, la descolonització, el desenvolupament cultural comunitari i la intel·ligència artificial. A més també fa una mirada endins per repassar el que ha viscut l’associació al llarg d’aquests trenta anys. 

El dia de la presentació comptarem amb algunes de les articulistes del llibre (Gemma Carbó, Cristina Cubells, Noemí Duran i Andy de la Hoz) per fer un col·loqui i reflexionar sobre tots aquests aspectes que envolten l’educació musical. L’acte finalitzarà amb vermut i copa de cava a la terrassa. Entregarem un exemplar del llibre a tots els assistents.
 
Ens agradaria comptar amb la presència de totes les persones que formen part de l’entitat o que hi han aportat el seu granet de sorra en algun moment durant aquests 30 anys de recorregut. 
 
Cal confirmar assistència a acem@acem.cat
 
 
 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , ,