Tercera trobada d’arpistes a Terrassa

El proper dissabte 3 de desembre tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Terrassa una trobada d’arpistes que reunirà més d’una vuitantena d’estudiants d’arpa d’arreu de Catalunya.

La trobada està organitzada pel departament d’arpa de l’Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa conjuntament amb l’Associació Catalana d’Arpistes, i s’adreça a estudiants de tots els nivells d’arpa de Catalunya. Es tracta d’una reunió de professors i alumnes, de totes les edats i nivells, per compartir l’experiència de fer música tots junts en un gran conjunt d’arpes.

Els participants arribaran al matí per a assajar les peces del gran conjunt d’arpes. A la tarda es faran dos concerts, a les 18:00h i a les 19:00h. L’entrada als concerts és gratuïta, però l’accés es farà amb entrada, per tal de poder controlar l’aforament de la sala.

Paral·lelament, hi haurà durant tot el dia una exposició d’arpes a càrrec de la casa Mundimúsica de Madrid, on es podran comprar arpes, accessoris i partitures.

Aquest és el tercer any consecutiu que s’organitza una trobada d’aquestes característiques a Terrassa, i les xifres de participació superaran les dels anys anteriors, que ja varen ser històriques: enguany es reuniran més d’una vuitantena d’estudiants, i més de quaranta arpes. Mai  no ha tingut lloc a Catalunya una trobada d’arpistes d’aquestes dimensions.

Els participants provenen d’escoles de música d’Amposta (4), Barcelona (28), Granollers (2), Sabadell (10), Santa Perpètua de Mogoda (15), i Terrassa (24).
Categories: NotíciesEtiquetes: , , , , , ,