II Jornades de Pedagogia musical Punt i Seguit

Les Jornades de Pedagogia Punt i Seguit pretenen donar continuïtat a les primeres Jornades de Pedagogia dels estudiants de l’ESMUC del 2009. Les jornades tindran una durada de dos dies d’intensos debats i activitats adreçades al col•lectiu professional que abarca el món de l’educació musical en tots els àmbits.

Aquestes Jornades són previstes pel cap de setmana 10 i 11 de març de 2012 i s’estructuraran en diferents seccions i activitats amb formats diversos fomentant molt la participació de l’alumnat i els exalumnes de l’ESMUC, així com de tot el col•lectiu.

La consolidació, la qualitat i la innovació en l’educació de la música requereixen, entre altres aspectes, d’espais de treball conjunt, d’intercanvi d’experiències i de presentació d’estudis i de treballs entre professionals, docents i estudiants d’educació musical. L’organització d’aquestes jornades pretén contribuir a crear vincles, obrir canals de comunicació, generar espais de treball conjunt i aprenentatges entre agents de l’educació musical.

Trobareu tota la informació aquí
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , ,