Music, Motion and Creativity in Children’s songs and games


Professora
: Soili Perkiö
Data: 20 i 21 d’abril
Horari: Div. de 16h a 20h; Dis. de 9.30h a 13.30 i de 15h a 19h
Lloc: Centre Cultural La Bòbila de L’Hospitalet de Llobregat
Duració: 12 hores
Preu: 45€ (socis Acem i alumnes ESMUC) / 80€ (no socis)

INSCRIPCIÓ CURS

En aquest curs es donaran eines i recursos per fer activitats de música i moviment per millorar el desenvolupament dels infants. Es ballarà, es cantarà, es jugarà i s’improvisarà a la vegada que s’analitzaran els diferents elements que ajuden  als nens d’entre 4 i 8 anys a aprendre i créixer. Al llarg de les sessions descobrireu coneixements i recursos que s’amaguen darrere els jocs i les cançons infantils.

L’idioma del curs és l’anglès.

 

La formadora: Soili Perkiö (Helsinki, Finlàndia)

Ha estudiat música, piano i veu a la Sibelius-Akademy de Hèlsinki i es va especialitzar en música i moviment, música folk i educació musical en edats primerenques.També ha desenvolupat estudis avançats en dansa, música i moviment a la Hochcshule für Music and Darstellende Kunst “Mozarteum” de Salzburg

Des de 1985 Solili Perkio ha escrit més de 50 llibres de música sobre l’educació en edats primerenques. També ha fet programes de radio i televisió per nens des de 1984 i ha fet gires per Finlàndia fent concerts d’introducció a la música folk finesa en guarderies i escoles de primària. Ha composat música per grups de dansa i teatre i ha creat cançons per nens. Des del 1979 fa cursos d’educació musical arreu del món.

 
Categories: Cursos 2012, Notícies, Notícies Activitats, Notícies Formació Professorat i Equips Directius