Eines bàsiques per ensenyar i aprendre amb la flauta

Professor: Trevor Wye
Data: 3 i 4 de juliol
Horari: De 10h a 13.30h i de 15h a 18h
LlocEscola Municipal de Música Mª Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès 
Duració: 13 hores
Preu: 50€ (socis ACEM i alumnes ESMUC) / 100€ (no socis)

INSCRIPCIÓ CURS

Descripció del curs
El curs tractarà els punts bàsics d’iniciació a la flauta i de com utilitzar peces de grup.
L’objectiu principal és donar eines que ajudin als professors a tractar amb els problemes que sorgeixen a l’ensenyar a nens i adults que s’inicien amb aquest instrument. Es tractaran punts basics com la postura, les mans, la posició del cos, l’entonació, com mantenir l’ interès de l’alumne o com escollir la flauta.
Durant el curs parlarà de com treballar tot això a la classe de grup i es donarà repertori per joves instrumentistes. També es mostrarà com han de practicar els professors.
Cal assistir al curs amb el propi instrument.
Curs en anglès amb traducció al català

El formador: Trevor Wye
Flautista, pedagog i autor de nombrosos llibres sobre flauta travessera.
Va estudiar flauta amb Geoffrey Gilbert y Marcel Moyse. Durant els anys en que es va formar va estar influenciat per molts intèrprets i cantants, especialment per Alfred Deller i William Bennett. Va ser professor de la Ghildhall School of Music de Londres i durant més de 20 anys de la Royal Northern College of Music a Manchester. Com a intèrpret ha col·laborat de manera indeopendent en orquestres i grups de cambra de Londres. A més, és autor dels reconeguts “Llibres de Teoria i Pràctica de la Flauta”, els quals han estat traduïts a més d’11 idiomes.
Categories: Cursos, Cursos 2012, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Formació Professorat i Equips DirectiusEtiquetes: , , , , ,