Concert simultani des de l’ESMUC i el Centre Cultural São Paulo de Brasil

L’Anella Cultural i l’ESMUC col·laboren conjuntament amb els responsables del Barcelona Festival of Song (BFOS) per realitzar un concert que tindrà lloc simultàniament a Barcelona i São Paulo (Brasil) el proper 6 de juliol, a les 20 hores, a l’Aula d’orquestra de l’ESMUC i l’entrada és gratuïta.  Part dels participants al concert es trobaran a l’ESMUC, mentre que la resta actuaran des del Centre Cultural São Paulo. A més del concert també es retransmetran dues classes magistrals, els dies 4 i 5 de juliol, de 16 a 19h. El BFOS es fa a Barcelona del 28 de juny al 7 de juliol i aquesta és la seva vuitena edició.

El Barcelona Festival of Song és un festival que acull un curs dedicat al repertori de la cançó lírica d’Amèrica Llatina i de la Península Ibèrica, i una sèrie de concerts, que enguany celebra la seva vuitena edició. El festival acull músics, intèrprets, musicòlegs i estudiants de tot els continents, especialitzats en aquest àmbit. Per primera vegada, la tecnologia de l’Anella Cultural permetrà la participació simultània dels diferents participants al curs des de Barcelona i São Paulo.

Les dues classes magistrals es faran els dies 4 i 5 de juliol, de 16 a 19h. Es podrà participar des de l’ESMUC, a Barcelona, i des del Centre Cultural São Paulo.  La primera classe anirà a càrrec de la soprano Patricia Caicedo, el guitarrista José Lezcano, la pianista Donna Loewy i el tenor Adriano Pinheiro. La segona de les classes comptarà amb la intèrpret Martha Herr i la pianista Marizilda Hein.  Els estudiants de l’ESMUC poden assistir a les classes magistrals com a oients.

El concert de clausura del Barcelona Festival of Song tindrà lloc el 6 de juliol a les 20h. Els intèrprets que participaran al concert seran els mateixos estudiants del curs i les actuacions s’aniran alternant entre les que es facin a l’ESMUC i a São Paulo. El concert és gratuït.
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,