1a trobada de Combos del “Moviment COMBO” a Tarragona

El 28 de juny a la tarda, es va fer la 1a trobada de combos de les escoles de música de la província de Tarragona, a l’espai de cultura jove “La Palmera” en plena plaça Imperial Tarraco de Tarragona.

El projecte “Moviment Combo” és una iniciativa de la zona 5 (demarcació de Tarragona) de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) que pretén posar en valor la tasca que es fa amb els joves grups de música moderna a les nostres escoles i donar a conèixer aquestes formacions. En aquesta primera trobada, hi van participar combos de les escoles municipals de música d’Alcover, Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, La Selva del Camp, Salou i Tarragona, l’amfitriona.

La jornada va començar a les 4 de la tarda amb assajos i proves de so. En aquesta primera part, es buscava la convivència entre els joves grups i oferir-los una experiència completa a dalt de l’escenari i en el món del directe. En acabar els assajos, en Miguel Cruz, president de l’Associació de Músics de Tarragona (AMT), va oferir una xerrada sobre la formació musical, la carrera musical, i la tasca de suport als músics i divulgació que porta a terme aquesta associació.

A les 19:30, es va iniciar el concert amb una gran presència de públic d’unes 200 persones. Cada grup va tenir l’oportunitat d’actuar i presentar els seus millors temes. En acabar la ronda d’actuacions i com a final de festa, es van interpretar dos temes en format jam session multitudinària entre tots els músics participants.

Familiars i coneguts dels participants van destacar l’encertada posada en escena, l’espai, la sonorització, l’ambient, que va permetre fer lluir i gaudir del treball dels joves músics com mai.

Després de l’èxit evident d’aquesta primera iniciativa, el “Moviment Combo” ja està pensant en nous projectes i concerts pel proper curs que permetin crear una xarxa d’espais adequats perquè els joves grups de les nostres escoles de música puguin tenir l’oportunitat de tocar regularment i donar-se a conèixer.

Aquí podeu veure les fotos
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,