Cursos de pedagogia de grup per les escoles ACEM

A partir de la trobada que es va celebrar a principis de juliol a l’ESMUC entre professors d’escoles municipals de música amb més de 5 anys d’experiència en classe de grup d’instrument i veient la gran demanada que hi ha per part d’un nombre important d’escoles, l’ACEM ha decidit oferir a totes les escoles que ho vulguin un curs de 3 hores de pedagogia de grup impartit per un d’aquests professors que van estar a l’ESMUC intercanviant experiències i coneixements o altres que porten temps treballant.

Les especialitats instrumentals són variades, i hi ha professors de vent, corda, percussió i piano, però totes les activitats i la manera de treballar és extrapolable a qualsevol instrument de manera que més que l’instrument, cal estar atents a la manera de treballar a la classe amb alumnes que tenen un instrument a la mà i que no es poden avorrir mentre els altres toquen.

Aquests cursos seran de curta durada (3h) i es faran a partir del mes de setembre. El preu per acollir un curs al vostre centre és de 140€. També hi ha la possibilitat de fer-ho des de la zona o d’agrupar-vos diferents escoles per compartir despeses.

Si la vostra escola o la vostra zona hi està interessada, us heu de posar en contacte amb l’ACEM (acem@acem.cat) per concretar tots els detalls d’aquestes sessions. Quan feu la reserva de dia, podríeu comentar si teniu preferència per algun instrument en concret o no. Penseu que si és de cara a la primera setmana de setembre, aniria bé poder-ho saber amb temps per tal que els formadors es puguin organitzar.
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,