La UEMyD organitza unes Jornades sobre escoles de música i dansa a Granada

La UEMyD (Unión de Escuelas de Música y Danza) organitza a Granada els dies 2 i 3 de novembre unes Jornades per escoles de música i dansa que porten per títol “Educación y cultura: aportaciones para tiempos de crisis. Jornadas sobre calidad, accesibilidad y responsabilidad social en las Escuelas de Música y Danza”.

Aquestes Jornades consten de 2 parts diferenciades. El divendres es celebren les Jornades tècniques dirigides a professors i membres dels equips directius de les escoles on es faran 4 conferències a càrrec de diferents ponents del sector de l’educació i la cultura (veure programa en document adjunt). Per acabar també es celebrarà una factoria d’idees que servirà de plataforma de debat per a tots els participants.

Per altra banda, el dissabte 3 de novembre, es celebrarà un festival en el qual hi poden participar agrupacions d’alumnes de totes les escoles de música i/o dansa que ho desitgin. Aquestes agrupacions tocaran simultàniament a diferents espais públics de la ciutat de Granada.

Les inscripcions estan obertes fins el 30 d’octubre. Aquí et pots descarregar el dossier amb tota la informació.


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , ,