Tot el material de la cantata del 20è aniversari a Freeangle.org

En motiu dels 20 anys de l’ACEM es farà una cantata infantil per alumnes d’entre 4 i 8 anys d’escoles d’arreu de Catalunya associades a l’entitat. Pel 15è aniversari van participar alumnes a partir de 8 anys i per això, en aquesta ocasió i seguint el model de les Cantates de la Catalunya Central (zona 6), s’ha optat per fer una activitat per als més petits.

La cantata, que es titula “El nen enamorat de la lluna es celebrarà diumenge 17 de març de 2013 al matí a l’auditori gran del Parc del Fòrum de Barcelona.

Aquelles escoles interessades en participar a l’activitat ja es poden descarregar tot el material a través de  Freenalge 

Aquesta cantata, que és una obra del Xevi Matamala, consta de 6 cançons curtes i molt senzilles . Les cançons, per ordre, són aquestes:

1. Son soneta
2. Senyor!
3. El globus de llençols
4. Posi’m xiclets
5. Bufa!
6. Xiclets de color de rosa

A banda de les partitures, a Freeangle també hi ha el conte escrit per Manel Justícia que fa de fil conductor de la cantata.

Tal i com es va fer pel 15è aniversari, les escoles rebran diferents butlletins amb tota la información referent a aquesta activitat.

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , ,