Prorrogades les inscripcions a les Jornades per escoles de música i dansa a Granada

S’han prorrogat fins el 23 de noevembre les inscripcions a les Jornades “Educación y cultura: aportaciones para tiempos de crisis. Jornadas sobre calidad, accesibilidad y responsabilidad social en las Escuelas de Música y Danza” que La UEMyD (Unión de Escuelas de Música y Danza) organitza a Granada els dies 30 de novembre i 1 de desembre . Aquí podeu veure el programa

Aquestes Jornades consten de 2 parts diferenciades. El divendres es celebren les Jornades tècniques dirigides a professors i membres dels equips directius de les escoles on es faran 4 conferències a càrrec de diferents ponents del sector de l’educació i la cultura (veureprograma en document adjunt). Per acabar també es celebrarà una factoria d’idees que servirà de plataforma de debat per a tots els participants.

Per altra banda, el dissabte 1 de desembre, es celebrarà un festival en el qual hi poden participar agrupacions d’alumnes de totes les escoles de música i/o dansa que ho desitgin. Aquestes agrupacions tocaran simultàniament a diferents espais públics de la ciutat de Granada.

Tots els professors que treballin en una escola associada a l’ACEM tindran descompte a l’inscripció ja que són socis de UEMyD.

Si algun professor o membre de l’equip directiu d’una escola es vol apuntar a les jornades tècniques  cal que ompli la butlleta que trobarà al document adjunt i ho enviï a uemyd@uemyd.es

Per altra banda, si una agrupació d’alumnes es vol apuntar cal que faci el mateix procediment. En els dos casos, totes les despeses d’allotjament i desplaçament aniran a càrrec dels inscrits. La UEMyD no assumeix aquestes despeses.

Tot i així, aquells que us apunteu rebreu informació sobre preus i descomptes en allotjament.


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,