Ampliat el termini per omplir el formulari sobre la situació de les escoles de música i dansa

Per continuar amb la tasca que es va iniciar l’abril passat, en motiu de la compareixença de representants de l’entitat davant el Parlament de Catalunya per parlar de la situació de les escoles municipals de música i dansa de Catalunya, l’ACEM ha enviat a tota la xarxa d’escoles un formulari amb l’objectiu de recollir la màxima informació i el més representativa possible sobre la situació dels centres després de les retallades.

Amb el buidatge d’aquestes dades pretenem obtenir una radiografia acurada de la xarxa d’escoles municipals de música i dansa del territori que ajudarà a l’entitat a poder explicar la situació amb més detall.

S’ha demanat a totes les escoles de música i dansa municipals de Catalunya la seva col•laboració omplint aquest formulari on es demanen dades del curs passat i l’actual.

El termini finalitzava el passat mes de novembre, però per tenir una mostra el màxim de representativa ampliem el termini fins el 10 de gener per animar a totes les escoles que encara no ho han fet a contestar.
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , ,