10% de descompte per als socis a l’Alberg Costa Brava de Llançà

L’Alberg Costa Brava, situat a Llançà, ofereix a tots els socis de l’ACEM un 10% de descompte per gaudir del seu espai on, gràcies a l’entorn, les escoles de música poden fer trobades amb altres escoles, realitzar colònies musicals,  assajar un concert, fer treballs, stages intensius per preparar una cantata, o fins i tot gravar un disc.

L’Alberg és un establiment on s’hi respira tranquil·litat, amb un tracte familiar, i on es pot gaudir de la música i la natura. El soroll del vent, el ritme del mar, el tempo de la muntanya… són elements que ens poden ajudar a composar, improvisar i interpretar la música.
L’Alberg compta amb habitacions dobles, de 4, de 8 i de 14 llits fins a un total de 60 places. A més, també disposa d’una sala i un gran pati.

Per realitzar concerts, l’Alberg Costa Brava obre les seves portes, però també es poden fer  a qualsevol espai públic de Llançà, des de la Vila al Port, o fins i tot es pot demanar l’Auditori de la Casa de la Cultura.

El Grup Samitier, l’Escola de Música de Gavà, els Tres de Xauxa, l’Associació Cor d’Amics de l’Aula, la Trobada de Cantadors,  Pau Zabala o l’Associació Corals Gironines són alguns dels que ja han portat la música a l’Alberg Costa Brava.

Trobareu més informació a la web de l’Alberg Costa Brava aquí

 

 

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies socis