Fòrums de Pedagogia al Conservatori Superior de Música del Liceu durant el febrer

El Conservatori Superior de Música del Liceu acollirà durant els dies 15, 22 i 23 de febrer els Fòrums de Pedagogia on hi participaran professionals com Wolfgang Hartmann i Claudio Forcada.

En aquests fòrums, oberts a tots els professors d’escoles de música de Catalunya, es realitzaran classes magistrals i també tindran lloc conferències i treballs d’investigació sobre temes relacionats amb la pedagogia musical: les competències, les noves tecnologies,  el paper dels pares en l’educació instrumental o els projectes de community music.

La programació dels fòrums és la següent:

15 febrer

Jornada adreçada a professors d’escoles de música i professors de música en règim general. Hi haurà una conferència sobre competències bàsiques dels centres i la presentació del projecte “Música a l’abast”

22 febrer

Jornada adreçada a professors de conservatoris i escoles de música amb classe magistral de Claudio Forcada, professor de pedagogia dels instruments de corda, educació musical i investigació a la Valencian Internacional University; i conferències sobre educació musical amb l’iPad i l’iPhone, l’anàlisi amb l’oïda i el rol dels pares en l’educació instrumental.

23 febrer

Jornada adreçada a professors d’escola de música on hi haurà classe magistral de Wolfgang Hartmann, professor de Pedagogia Musical del Centre Superior de Música del País Basc Musikene i de l’Associació Orff de Madrid.


Podeu fer les inscripcions i també informar-vos d’aquests fòrums aquí

Categories: Notícies, Notícies Activitats