Classes obertes i un curs d’orientació per a futurs estudiants de l’ESMUC


L’ESMUC organitza classes obertes i un curs d’orientació per a futurs estudiants que vulguin inscriure’s a les proves d’accés per cursar els estudis superiors de música que imparteix el centre.

Les classes obertes es realitzaran del 18 al 22 de febrer i del 25 de febrer a l’1 de març i permetran conèixer de prop la dinàmica de les classes i el contingut de les diferents assignatures. Per anar a les classes obertes cal inscripció prèvia abans del 14 de febrer.

El curs d’orientació donarà les pautes necessàries per la realització dels exercicis escrits de la part A de les proves d’accés,  que té a veure amb els dictats melòdic i harmònic i amb l’anàlisi auditiva i de partitura. Les inscripcions al curs es podran fer del 18 de març al 2 d’abril.

La jornada de portes obertes, en canvi, tindrà lloc el dissabte 2 de març per la tarda. Aquesta jornada consistirà en una visita a l’escola i diferents sessions informatives adreçades especialment als estudiants de música d’escoles i conservatoris. La inscripció a la jornada de portes obertes es pot fer a través d’aquest formulari fins el 28 de febrer.

 

 
Categories: Notícies, Notícies Activitats