Aquest diumenge celebrem els 20 anys amb una multitudinària cantata infantil al Fòrum

Aquest diumenge és el dia. El dia de la cantata infantil amb motiu del nostre 20è aniversari. Celebrem 20 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música i Dansa i ho fem amb la cantata “El nen enamorat de la lluna”, on hi participaran més de 2.000 alumnes d’entre 4 i 8 anys de 54 escoles de música de tot Catalunya. Aquest gran acte tindrà lloc a l’Auditori Gran del Parc del Fòrum de Barcelona.

Per tenir un record d’aquest gran dia, tenim el conte amb el CD de la cantata, gràcies al Manel Justícia (text i il·lustracions) i el Xevi Matamala (composició musical). Els nens aniran acompanyats a l’escenari dels professors, quatre músics i tres actors que teatralitzaran la cantata. L’acròbata Lorraine Gallen farà de lluna amb un espectacle de teles aèries.

Tot i que les retallades en el sector estan posant en perill el model d’ensenyament musical públic, nosaltres volem celebrar aquestes dues dècades de creixement i de ferma creença en l’educació musical. Cada vegada són més les escoles associades i més també els pares i mares que volem que la música formi part de l’educació dels seus fills.

Així que tenim moltes ganes que arribi aquest diumenge, perquè serà un dia de festa on hi haurà un espectacle del qual tots i totes en formarem part.
Categories: Notícies, Notícies ACEM