El cos com a instrument

Professora: Christa Coogan
Data: 27 i 28 d’abril de 2013
Horari: Dissabte de 10h a 13.30h I de 15.30h a 18.00 i diumenge de 10h a  14h
LlocXamfrà, centre de música
Duració: 10 hores
Preu: 45€ (socis ACEM i alumnes ESMUC) / 80€ (no socis)

 

INSCRIPCIÓ CURS

Descripció del curs
Una introducció al desenvolupament d’un vocabulari elemental I creatiu del moviment que ens portarà a prendre consciencia del propi cos com a instrument per a l’expressió física i musical. A través de la utilització d’històries, contes, poemes, jocs rítmics i repertori musical es treballarà la improvisació i l’elaboració de material propi del moviment.
Al llarg del curs es treballaran les diferents propostes artistico-pedagògiques dels ensenyaments del moviment i la dansa dins el marc de l’Orff-Schulwerk.

La formadora: Christa Coogan
Coreògrafa, ballarina i pedagoga de la dansa amb interès en les correlacions interdisciplinars del coneixement. Extensa experiència en l’àrea de comunicació i la didàctica de la dansa contemporània per adults. Fundadora i directora del programa de desenvolupament professional Tanzkunst in die Schule, curs anual de formació per l’ensenyament de la dansa creativa a l’escola.
Professora en diferents universitats i conservatoris de dansa. Realitza tallers, cursos, classes de ballet clàssic i dansa moderna.
Categories: Cursos, cursos 2013, Cursos 2013, Notícies ACEM, Notícies Activitats