Últims dies d’inscripció al Cursos d’estiu de l’ESMUC

L’Escola Superior de Música de Catalunya posa en marxa la segona edició dels Cursos d’estiu destinats a cobrir les necessitats de formació musical d’estudiants, professionals i aficionats. Enguany, l’oferta s’aglutina en 28 cursos, que es faran del 25 de juny al 28 de juliol, amb propostes dels diferents departaments docents de l’escola. 

L’objectiu principal dels cursos d’estiu de l’ESMUC és dotar els participants d’eines teoricopràctiques per millorar els seus coneixements i habilitats musicals, garantint la formació continuada dels professionals de l’educació i la interpretació musical. Un altre objectiu destacat d’aquests cursos és la possibilitat d’accedir i descobrir altres àmbits de la música fora d’estructures més acadèmiques, però que a la vegada poden aportar nous recursos al dia a dia del professional i de les persones vinculades a la música.  

L’oferta de cursos s’adreça a estudiants dels últims cursos del grau professional, dels estudis superiors de música, i a professionals dels diferents àmbits i especialitats musicals, però també s’ofereixen cursos a persones sense formació musical i/o que treballin en àmbits relacionats.

Més informació i inscripció

 
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,