Mayte Martín dirigeix el Gran Conjunt de Flamenco de l’ESMUC dins el marc de la campanya La fam no fa vacances

La cantaora Mayte Martín col·labora una vegada més amb l’Escola Superior de Música de Catalunya, en aquesta ocasió, per dirigir el concert del Gran Conjunt de Flamenco, que tindrà lloc aquest divendres 28 de juny (19h), a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona. L’entrada és gratuïta fins a omplir la capacitat de la sala.

Després de les col·laboracions que la cantaora ha realitzat amb els estudiants de Flamenco de l’ESMUC a diferents cicles, Mayte Martín dirigeix el Gran Conjunt de Flamenco, amb l’objectiu de mostrar la feina feta pels estudiants al llarg del curs.

Aquest concert, igual que la resta d’actuacions que han fet els Grans Conjunts de l’Escola Superior de Música de Catalunya s’emmarca en la campanya de recollida d’aliments que organitza el Banc d’Aliments amb el títol de “La fam no fa vacances”, i en la què col·labora L’Auditori i l’ESMUC. L’objectiu d’aquesta campanya és recollir menjar no perible a l’estiu, un moment en el que la recaptació d’aliments disminueix sensiblement per les vacances. Per aquesta raó, es demana al públic assistent que porti aliments que podran depositar al lloc especialment habilitat a l’entrada de la sala.

Més informació aquí 


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , ,