La ‘Guia d’activitats culturals educatives’ del Departament de cultura ofereix més de 300 propostes per al curs 2013-14

La Guia d’activitats culturals educatives 2013-2014 recull per segon any consecutiu les activitats que han dissenyat per al proper curs escolar els serveis educatius de les institucions culturals amb participació de la Generalitat de Catalunya. La guia vol ser un instrument per a la comunitat docent a l’hora de programar les sortides relacionades amb la cultura que duran a terme durant el curs i una eina perquè les famílies puguin conèixer l’oferta educativa que les institucions culturals ofereixen.

La publicació, elaborada pel Departament de Cultura amb la col·laboració dels diversos equipaments, inclou activitats per a tots els nivells educatius, des de l’educació infantil fins a la universitat. Entre les més de 300 activitats que trobareu en aquesta guia, hi ha tallers, visites, espectacles, concerts, itineraris, xerrades i treballs de recerca.

Cada activitat compta amb una fitxa on s’hi detalla la informació principal que pot interessar a mestres i professors: descripció de l’activitat, edat a qui va adreçada, habilitats que desenvolupa, dates i horaris, durada, preu i contacte per fer la reserva.
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: ,