Activitat conjunta de les escoles ACEM per commemorar 40 anys de la mort de Pau Casals

L’ACEM, amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals, vol organitzar  una activitat conjunta amb totes les escoles associades per commemorar els 40 anys de la mort de Pau Casals el proper 22 d’octubre.

La idea és fer una tocada conjunta del cant dels ocells amb les agrupacions que les escoles escullin a les 18h del dimarts 22 d’octubre de 2013. Cada escola ho pot fer a la seva manera: escollir l’espai, el format, els alumnes, les agrupacions, etc. Això si, tots ho farem el mateix dia i a la mateixa hora. Si us animeu a participar, us demanem si  us plau, que ompliu aquest breu formulari abans del 15 d’octubre per tenir-ne constància i poder fer difusió de l’acte als mitjans de comunicació.

A més, per tenir una visió de conjunt de l’acte i poder veure que tots sumem, us demanem  que totes les escoles participants compartiu vídeos i fotos de l’activitat a través dels vostres webs i/o xarxes socials o ens les envieu a acem@acem.cat ja que nosaltres també les publicarem i la Fundació Pau Casals té previst fer un vídeo a partir de totes les imatges.

Per altra banda, per tal de poder contextualitzar una mica l’activitat amb els vostres alumnes, la Fundació Pau Casals ens ha fet arribar material didàctic que us podeu descarregar clicant aquí  i jocs interactius que trobareu en aquest enllaç: http://www.paucasals.org/ca/MUSEU-educacio-primaria/

Per últim, com a mostra d’agraïment a les escoles que participen a l’activitat, la Fundació Pau Casals ofereix entrada gratuïta al Museu  durant el curs 13-14 a tots els professors i alumnes de les escoles que ho sol·licitin. En cas d’estar-hi interessats, l’escola ha d’enviar un llistat amb el nom dels alumnes i professors que hi vulguin anar a acem@acem.cat i aquests podran accedir-hi gratuïtament el dia que desitgin donant el seu nom a l’entrada.

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , ,