Obertes les inscripcions per participar a la 3ª edició de la Jove Orquestra Catalana d’Instruments Tradicionals

S’apropa la 3º edició de la JOCIT, Jove Orquestra Catalana d’Instruments Tradicionals,  i aquesta edició ve carregada de novetats.

La JOCIT és una orquestra que aplega joves (d’entre 12 i 26 anys) estudiants de música d’arreu del territori. Aquesta orquestra la formen els següents instruments: gralles, percussions tradicionals, acordió diatònic, sac de gemecs, flabiol, tarotes, violí, contrabaix, trompeta, trombó, fiscorn, tenora, tible i guitarró.

Aquest any la JOCIT es treballarà en una estada de 3 dies, d’aquesta manera els que venen de més lluny no caldrà que es desplacin tantes vegades com en les edicions anteriors. L’estada serà a Tarragona els dies 6, 7 i 8 de desembre i el dia 8 es farà l’estrena de l’obra al nou Teatre Tarragona. Aquest any l’obra serà “El cançoner” del director i compositor tarragoní Xavier Pastrana.

Per tal de fer possible aquesta tercera edició els participants hauran de pagar una matrícula de 12€, a banda, els que vulguin fer els àpats hauran de pagar 21€ més (total 33€), i els que vulguin fer els àpats i allotjar-se a l’hotel 50€ més (total 62€). Aquests preus inclouen els assajos i classes amb els mestres i el director, les partitures, les carpetes i la samarreta de la JOCIT2013.

El termini de matrícula es tancarà el dia 25 d’octubre. Aquí us podeu descarregar un pdf amb tota la informació.
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , ,