La Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga estrena Ecos de La Patum

L’Escola Municipal de Música de Berga presenta l’estrena d’un espectacle que la Banda de l’EMMB ha estat treballant aquests darrers mesos sota la direcció artística del grup de teatre Comediants. Es tracta d’Ecos de La Patum, un muntatge que es podrà veure els propers diumenges 27 d’octubre i 3 de novembre a les 18.30 h.  al Teatre Municipal de Berga i que també es presentarà a la Fira Mediterrània de Manresa el proper 10 de novembre.

L’estrena i representacions posteriors De l’obra ‘Ecos de La Patum’, el concert escenificat de músiques de La Patum promogut pel Patronat de la Festa i l’Escola Municipal de Música de Berga sota la direcció artística de Comediants té com a objectiu principal d’aquest concert és servir d’ambaixada sonora i emocional de La Patum. El projecte, que com recorda el seu subtítol és “l’evocació d’un sentiment”, pretén visualitzar les músiques de La Patum per tal d’intentar explicar un sentiment que sols es pot experimentar si es viu en directe durant la celebració de la festa. Així mateix, es vol remarcar la transmissió de les emocions i l’essència de la festa de generació en generació.

És per tot això que, a banda de l’apartat musical en directe, el concert comptarà amb elements escenogràfics, il·luminació, olors i projeccions que faran viatjar els espectadors i espectadores pels secrets de la Festa i els faran reviure, en la mesura del possible, La Patum.

L’estrena d’aquest espectacle donarà el tret de sortida als actes de celebració de la proclamació de La Patum com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat. A banda de tots els membres de la Banda de l’EMMB dirigida per Jordi Sabata, en el concert hi intervenen com a actrius dues alumnes del centre, l’Èlia Boixader i la Clàudia Boixader que s’alternaran en un dels papers protagonistes.
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , ,