La Trobada Fiddle reunirá 500 alumnes de corda fregada de 39 escoles de música de Catalunya

El diumenge 17 de novembre al matí l’ACEM, l’EMIPAC i l’ESMUC organitzaran conjuntament unaTrobada de Fiddle per alumnes de corda fregadad’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya a al Pavelló Municipal d’Esports de Martorell. Aquesta activitat es celebrarà dins el marc del primer Barcelona Fiddle Congress que els dies 15, 16 i 17 de novembre organitzarà l’ ESMUC.

Aquesta Trobada serà una activitat participativa on els caps de cartell del Barcelona Fiddle Congress oferiran un assaig-concert multitudinari a tots els alumnes que vulguin treballar música de tradició, jazz i música moderna. La trobada s’obrirà al públic perquè els familiars que ho desitgin en puguin ser espectadors.

La Trobada es farà de les 11h a les 13h i hi participàran uns 500 alumnes i professors d’escoles de música de 39 poblacions de Catalunya.

Aquell  mateix dia s’entregarà una samarreta per lluir durant l’activitat i que es podran emportar tots els participants com a record. Per altra banda, els familiars que vulguin entrar com a espectadors hauran de pagar una entrada de 3€ si la compren anticipada i de 5€ si la compren a taquilla (paguen entrada a partir dels 10 anys).

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , ,