L’art d’arranjar

Professor: Joan Albert Amargós
Data i horari: 13 de febrer i 20 de març de 2014 de 10h a 14h
LlocEscola Municipal de Música Can Ponsic de Barcelona
Duració: 8 hores
Preu: 50€ (socis ACEM) / 100€ (no socis)
Places: 15 (prioritat d’inscripció pels socis ACEM)

Per inscriure’t clica aquí (places exhaurides)

Descripció del curs
Curs eminentment pràctic d’aprofundiment sobre tècniques, recursos i eines per arranjar dirigit a directors de formacions instrumentals d’escoles de música.
La metodologia del curs es basarà en exercicis de creació, anàlisi i valoració del propi material. És per això que es demanarà a tots els participants al curs que prèviament aportin material propi per poder-hi treballar, valorar i donar opcions de millora durant el curs. A més també es farà un apropament a la diversitat de tècniques de composició actual i es senyalaran els aspectes claus  per adaptar i arranjar repertori per la diversitat de formacions i agrupacions que hi ha a les escoles.
Es recomana a tots els participants venir amb el propi ordinador a la classe.

El formador: Joan Albert Amargós
Compositor, pianista, clarinetista, arranjador i director d’orquestra, el seu horitzó estètic és un dels més amplis i rics del panorama musical català. La seva contínua preocupació per la connexió amb el públic, més que per l’experimentalisme o l’especulació estètica, l’ha dut a endinsar-se en un ampli ventall de gèneres, en particular el jazz i el flamenc, que ha sabut integrar al seu llenguatge creatiu, fermament arrelat en la tradició contemporània, però que manté sempre una reconeixedora inspiració mediterrània.
Amargós ha estat distingit amb el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya (2002) i l’Academia de las Artes y las Ciencias de la Música l’ha guardonat com a Millor arranjador.


 
Categories: Cursos, Cursos 2014