Aquest diumenge l’ESMUC organitza el taller familiar El so de les imatges al Born Centre Cultural

El diumenge 1 de desembre, a les 12h, l’ESMUC organitza al Born Centre Cultural un taller musical participatiu titulat El so de les imatges dirigit als més petits de casa. El preu és de 3€ i l’edat recomanada és d’entre 6 i 9 anys.

Com sona una imatge, un paisatge, un edifici? A partir dels elements visuals que ens rodegen podem crear un univers sonor que ens permeti conèixer des d’una mirada poc habitual com es construeix la música. La imatge serà l’encarregada d’endinsar-nos en les estructures musicals des del moviment corporal i el ritme. El taller s’articula en les línies de desenvolupament: On sóc? (formes i estructures musicals) i Mou-te (ritme i durada).

Les responsables d’aquest taller són Roser Àvila Cabré, Maria Berengué Solé i Marta Castelló. La durada aproximada és d’uns 60 minuts.

“Punt de música” és una proposta de l’ESMUC adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys, que hi poden prendre part acompanyats de les seves famílies. Es tracta d’un taller que, un matí de diumenge de cada mes, ofereix als infants una experiència de contacte directe amb els paràmetres sonors que conformen la música, un punt de partida per entendre el seu caràcter social i la seva dimensió comunicativa.

Més informació i venda d’entrades cliqueu aquí
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , ,