Es celebra la 3a edició de la Jove Orquestra Catalana d’Instruments Tradicionals

La Jove Orquestra Catalana d’Instruments Tradicionals, que celebra la seva tercera edició aquest cap de setmana, estrenarà obra del compositor tarragoní Xavier Pastrana, una obra creada per a ser interpretada amb els instruments que formen part de la cultura tradicional del nostre país. En aquesta orquestra hi participen un centenar de joves (d’entre 12 i 26 anys) estudiants tots ells d’instruments tradicionals de diferents escoles i conservatoris de Catalunya.
Aquest projecte únic al nostre país, pretén demostrar una manera de veure i gaudir de la música i els instruments tradicionals diferent a la que estem acostumats, portant la gralla, la tarota, la tenora, l’acordió diatònic i molts d’altres instruments a l’escenari de manera conjunta oferint un veritable espectacle de sons identificatius del nostre país.

La JOCIT és un projecte produït i dissenyat per L’Associació d’Amics de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona i gestionat per l’empresa de gestió cultural El Tecler

Més informació sobre aquest esdeveniment aquí 


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,