L’ESMUC ofereix diferents elements d’orientació als que tinguin la intenció de realitzar les proves d’accés al grau superior de música

L’Escola ofereix una simulació de diferents exercicis, així com un curs d’orientació, de 12 hores. Enguany, la jornada de portes obertes tindrà lloc el dissabte 1 de març, i al llarg del mes es faran les sessions d’Aules obertes.

Simulacre de proves d’accés
L’Escola ofereix una simulació de diferents exercicis tant de la part A com de la part B. Aquests exercicis es realitzen amb les mateixes condicions que en les proves d’accés, amb l’obtenció de la nota resultant de la correcció i un comentari orientatiu sobre cada exercici realitzat.

El simulacre tindrà lloc els dissabtes 1 i 8 de febrer.  Els participants podran fer els exercicis específics de les diferents especialitats i també els exercicis de dictat, anàlisi auditiva i anàlisi de partitura. Les inscripcions es faran en línia del 7 al 24 de gener.

Més informació sobre el simulacre, inscripció i preus.

Curs d’orientació
Enguany torna a fer-se el Curs d’orientació per a les proves d’accés, una proposta de l’Escola, adreçada als interessats en realitzar les proves d’accés i que facilita pautes i estratègies per a la realització dels exercicis escrits d’aquestes proves. El continguts d’aquest curs orienta als aspirants en aspectes com ara l’estructura de les respostes, qüestions terminològiques bàsiques, el repartiment del temps, correcció i la presentació dels exercicis.

La durada del curs és de 12 hores que es faran en quatre sessions de dissabtes a partir del 15 de març.

Més informació sobre el curs, inscripció i preus.

 Jornada de portes obertes
La jornada de portes obertes de l’ESMUC tindrà lloc el proper 1 de març de 2014, de 10h a 14h. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer l’Escola i els estudis que s’hi poden cursar, aportant informació sobre el contingut d’aquests estudis i del sistema d’accés.

La jornada s’adreça als estudiants de música de conservatoris i escoles de música, interessats en el grau superior de música, al seu professorat i a les seves famílies. Les inscripcions es podran fer en línia fins el 27 de febrer.

També, del 10 al 14 de març i del 17 al 21 del mateix mes, l’escola torna a repetir l’experiència de classes obertes. Així, els interessats podran conèixer la dinàmica i el contingut de les assignatures del grau superior. Les persones inscrites podran assistir d’oient a les classes, tant d’instrument com de conjunt i a classes col·lectives diverses.

Més informació i inscripcions sobre la Jornada i les Aules obertes.

 
Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del SectorEtiquetes: , , ,