S’estrena a Igualada l’accèssit i l’obra guanyadora de l’any 2012 del Premi de Composició Musical Paquita Madriguera

El passat diumenge 24 de noviembre va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis Ciutat d’Igualada de Creació Artística en la seva divuitena edició, uns premis impulsats per l’Ajuntament de la ciutat que, des de l’any 1996, aposten per reconèixer l’esforç i el treball de creadors de diferents àmbits i disciplines artístiques, de recerca i socials. En aquesta edició s’han rebut més de cent vint candidatures en les diferents categories.

A l’inici de l’acte es van estrenar l’accèssit i l’obra guanyadora de l’any 2012 del Premi de Composició Musical Paquita Madriguera, La mar. Suite per a orquestra de corda, de Raül Contreras i Postals extraviades de Josep Oriol Gonzàlez Perelló. Podeu accedir als àudios i les partitures de les 2 obres a través d’aquest enllaç per si les voleu utilitzar a l’escola:

Totes dues van ser interpretades per l’orquestra de l’Escola Municipal de Música d’Igualada, dirigida per Concepció Ramió.

Per altra banda, a la convocatòria del 2013, el jurat format per Albert Gumí, David Padros, Salvador Brotons, Josep Comellas, David Riba i Pepita Jorba mateix va prendre la decisió de deixar el Premi de Composició Musical Paquita Madriguera desert.
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , ,