El Teler de Música, un espai de recursos didàctics i reflexió per professionals de l’educació musical.

El Teler de Música és la iniciativa de la Fundació l’ARC amb la doble finalitat de proporcionar un espai virtual amb propostes didàctiques a professionals de l’educació que treballen amb la música i a la vegada contribuir al finançament de Xamfrà, Centre de Música i Escena del Raval.

El Teler ofereix propostes didàctiques, repertoris, arranjaments i altres recursos per al desenvolupament dels currículums de música a l’educació infantil, primària i secundària, escoles de música, espais educatius i a tots els subscriptors individuals interessats.

El Teler és  un filtre de recursos on les persones que es dediquen a l’educació a través de la música troben un ventall de possibilitats organitzades i amb garantia pedagògica, ja que totes les propostes han estat experimentades amb nens.

Els preus de les subscripcions anuals són de 80€ a títol personal i de 120€ a títol de centre. La gent que realitza i pensa les activitats cobren uns diners per la feina, però després els productes adquireixen la qualitat de creative commons, per tant passen a ser de tothom.


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , ,