Del 28 de febrer al 3 de març es celebrarà el VicCelloFestival.cat

Del 28 de febrer al 3 de març es celebrarà el VicCelloFestival.cat a les instal·lacions de L’Atlàntida de la ciutat de  Vic.

L’oferta del VicCelloFestival.cat, serà amplia i variada: cursos formatius per a estudiants de tots els nivells, un curs de formació de professors, concerts de grans violoncel·listes, concerts pedagògics per a tots els públics, concerts dels joves valors del nostre país i un concurs internacional d’interpretació per a joves.

El VicCelloFestival.cat vol ser una eina formativa per a estudiants de totes les edats i també per a professors de violoncel. El caràcter internacional del festival propiciarà l’intercanvi d’experiències dels prop de tres-cents estudiants de violoncel -els més petits de  tres anys-, que es trobaran durant quatre dies a Vic per aprendre i formar-se.

Els mestres catalans Lluís Claret i Arnau Tomàs; l’americà Gary Hoffman i la portuguesa Maria de Macedo,  així com els professors i professores del Mètode Suzuki  Carey Beth Hockett (EUA), Anja Maja (Finlàndia), Ruben Rivera (EUA), Chantal Darietto (França), Penny Heath (Gran Bretanya) entre d’altres professionals -catalans, europeus, asiàtics i americans-, seran els qui faran possible dur a terme el VicCelloFestival.cat.

L’Auditori de L’Atlàntida acollirà els nou concerts del Festival, i els cursos que conformen l’oferta pedagògica de VicCelloFestival.cat s’organitzaran a les instal·lacions de l’Escola de Música de Vic, situada al mateix edifici de L’Atlàntida.

Els alumnes podran sentir la música del seu instrument, sonant en múltiples combinacions: el violoncel sol, en recital amb piano, l’espectacular orquestra de vuitanta violoncels i el violoncel com a solista amb orquestra.

VicCelloFestival.cat neix amb voluntat d’iniciar un  recorregut de futur d’omplir un espai cultural i pedagògic, tot fent honor a la figura insigne i exemplar de Pau Casals, mestre indiscutible i gran innovador del violoncel.

Per més informació podeu consultar el seu web

 
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , ,