Trobada de percussionistes a Sabadell: inscripcions obertes fins el 28 de febrer

 

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell organitza una Trobada de percussionistes on hi poden participar totes les escoles de música de Catalunya, que tindrà lloc el dissabte 15 de març, de 9:30 a 19:30h.

L’enfocament d’aquesta trobada és sobre el treball de grup i de conjunts de percussió, tot i que hi estan convidats a participar tots els estudiants, prèvia inscripció de l’escola des de on provinguin. Aquesta inscripció s’ha de fer per mail abans del 28 de febrer, i ha de designar clarament un responsable de cada escola participant.

Es programarà un concert (d’accés lliure) de conjunts de percussió que serà l’eix central de la trobada. També s’acceptarà la participació puntual d’altres instruments, si es proposa un conjunt mixt. Igualment es pot incloure en el programa la participació d’algun solista.

Els participants actius en els conjunts han de tenir una edat que no superi els quinze anys, i poden participar tant alumnes d’estudis no reglats com del grau professional.

Per més informació descarregueu aquest document
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , ,