La cantata infantil “FLORINDA, La Vaca Pallassa” a la zona 4 de l’ACEM.

El proper dissabte 5 d’abril de 2014 al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, la zona 4 de l’ACEM organitza una cantata infantil amb més de 15 escoles i aules de música de la província de Lleida i amb uns 450 nens d’entre 4 i 10 anys. Per encabir tot el públic es portaran a terme dues representacions: a les 12:00h i a les 13:00h.

“FLORINDA, La Vaca Pallassa” és un conte escrit i narrat per l’artista Manel Justícia, que a través de les il·lustracions fetes pel mateix autor i amb cançons inèdites creades especialment per Ferran Andechaga, Sergi Esparza i Sara Hernández expliquen la història màgica d’una vaca somniadora que intenta captivar els nens i nenes. La posta en escena serà del mateix autor del conte, Manel Justícia, i la direcció de la cantata anirà a càrrec de Blanca Julià amb l’acompanyament de Laura Tomás (piano), Javi Ruiz (guitarra), Ignasi González (baix elèctric), Robert Fontova (bateria) i Jordi Viñes (clarinet).

El conte reivindica la importància de l’esforç i la voluntat per aconseguir els nostres propòsits. Els infants ens endinsaran en l’aventura d’aquesta vaca que un dia decideix abandonar la seva manada per anar al circ. Un cop allà, mags, funàmbules, empassafocs, contorsionistes, amazones i músics li ensenyaran els seus espectacles i la convidaran a actuar amb ells.

Els alumnes participants han rebut de regal una samarreta amb la imatge de la Florinda, que el dia del concert portaran duran el concert. El mateix dissabte també es podrà comprar el conte de la cantata que va acompanyat d’un CD. En aquest llibre-CD també s’hi troben les partitures amb acords de les cançons i també té la part instrumental sola per tal que el nens i nenes puguin cantar damunt de l’acompanyament.

Aquí uns vídeos de com van els preparatius de la cantata:


Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , , ,