Curs “Dinamitzar mitjançant el ritme, la percussió com a eina facilitadora”

Els dies 17 i 18 de maig es farà el curs “Dinamitzar mitjançant el ritme, la percussió com a eina facilitadora” a càrrec de Santi Serratosa i Bill Saragosa.

Durant aquests dos dies estarem treballant la utilització de la percussió com a eina dinamitzadora de grups. Una sessió amb en Santi Serratorsa de quatre hores de durada en que ens aproximarem a la seva visió del cos com a instrument musical.

Dues sessions de quatre hores amb en Bill Saragosa ens endinsaran en l’organització i les tècniques dels cercles de percussió. Una sessió pràctica de quatre hores en que tothom tindrà l’oportunitat de posar-se enmig d’un cercle i facilitar i un parell de cercles de percussió un a Vilanova i un altre a Barcelona completaran el programa.

El reconeixement del departament d’ensenyament com activitat de formació continuada s’està tramitant. Per obtenir el reconeixement els assistents hauran de dur a terme un cercle de percussió d’acord amb les seves possibilitats. Aquesta serà l’activitat que els organitzadors i professors utilitzaran per avaluar l’aprofitament del curs.

Per inscripcions i més informació clicar aquí  


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , ,