Parlem de…com afectarà la llei ARSAL a les escoles de música

L’ACEM organitza una nova sessió del “Parlem de…com afectarà la llei ARSAL a les escoles de música”, unes xerrades gratuïtes sobre diferents temàtiques d’interès pels tècnics i membres dels equips directius de les escoles de música.

Aquesta vegada es parlarà sobre les conseqüències de l’aplicació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local. L’objectiu d’aquesta xerrada és donar informació sobre com afectarà aquesta llei a la xarxa d’escoles municipals de música a Catalunya.

El Parlem de… començarà amb una breu exposició informativa per part de representants de les 2 entitats municipalistes ( ACM i FMC ) i  i després s’obrirà el torn de paraula als assistents per compartir dubtes, opinions i reflexions sobre el tema.

L’activitat es farà el proper divendres 16 de maig a les 10h a la seu de l’ACEM, a l’avinguda Drassanes 3 de Barcelona, a la sala d’actes que hi ha a la planta baixa.

Les inscripcions són gratuïtes però cal reservar la plaça prèviament clicant aquí. El termini d’inscripció finalitza el 14 de maig.


Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Parlem de ...Etiquetes: , , , , , , , , , ,