Somescola.cat fa una crida a la mobilització el 14 de juny

Somescola fa una  crida a la mobilització el proper 14 de juny a Barcelona per mostrar el rebuig de la comunitat educativa a la LOMQE i el suport al model d’escola catalana. L’objectiu és mobilitzar la societat civil de forma transversal en defensa de l’escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu.

Aquest acte transcorrerà pel centre de Barcelona sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”. Per això, des d’aquesta plataforma s’està impulsant  una gran acció que convoqui alumnes, professorat, famílies i ciutadania coincidint amb el final de curs 2013-2014.

Es tracta d’una mobilització que vol aplegar milers de persones de la comunitat educativa i de la resta de la societat civil per convertir-se en un clam històric en defensa de l’escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu.

La mobilització tindrà un forma de gran cercavila i transcorrerà amb un caire festiu, i comptarà amb la participació de comparses, entitats, escoles, grups de cultura popular, bandes de música, teatre de carrer i tots els particulars que ho vulguin.

Per més informació, podeu visitar la seva web

 
Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , , ,