4a Marató Musical per a Pianos a la zona 7

De dos quarts de deu del matí a sis de la tarda de dissabte 10 de maig pianistes de diversos indrets van anar perfilant la 4a Marató Musical per a Pianos, organitzada per la zona 7 de l’ACEM que va tenir lloc a la  capella de l’Índex de Sant Sadurní d’Anoia.

La idea de la Marató musical per a pianos va sorgir quan a l’Escola de Música de Sant Sadurní d’Anoia es van plantejar la idea de buscar una activitat per als pianistes, que per les característiques del seu instrument no poden participar en trobades tal i com fan els alumnes de corda o de vent, tenint en compte l’interès que té pels alumnes l’experiència d’interpretar les seves obres en un espai que no sigui l’escola i compartir aquesta vivència amb nois i noies d’altres centres.

A banda de la de Sant Sadurní, a la marató hi participaran al voltant d’un centenar d’alumnes de piano, amb els seus professors, de l’Escola Municipal de Música Mestre Montserrat, l’Escola de Música de Capellades, l’Aula de Música Cal Figueres. l’Escola Municipal de Música Conservatori Professional d’Igualada, l’Associació Escola de Música Contrapunt, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i l’Escola de Música de l’Alt Penedès.


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , ,