Concert Benèfic “Concerts4Good, Music on a Mission” el 25 de maig a L’Auditori

Concerts4Good són cicles de concerts internacionals, solidaris, que tenen lloc a diverses capitals del món, els beneficis dels quals es destinen a diferents entitats o organitzacions que necessiten ajuda per tirar endavant les seves activitats socials. El proper 25 de maig Concerts4Good es celebrarà a l’Auditori de Barcelona a les 18.00h.

Al programa destaca l’estrena del “Concierto Folklórico” per a piano a quatre mans i orquestra de John Carmichael, compositor australià condecorat per la Reina d’Anglaterra amb una medalla al mèrit artístic (OAM, Ordre d’Austràlia).

També es comptarà amb la participació de l’Orquestra Concerts4Good, formada per talents de totes les edats i dirigida per Daniel Mestre i l’actuació com a solistes de Carles & Sofia piano duo, els fundadors del projecte.

“Concerts4Good, Music on a Mission” és un projecte que busca promoure la solidaritat, l’altruisme i augmentar la consciència dels reptes que es presenten a la nostra societat a través del gran poder emocional de la música.

Concerts4Good va néixer l’any 2012 de la mà de Carles Lama i Sofia Cabruja, Artistes Steinway i un dels duets de pianistes més reconeguts a nivell internacional, amb més de 25 anys de carrera i amb una distinció honorífica d’UNICEF per la seva tasca humanitària.

Per saber més informació i compra d’entrades podeu consultar el seu web 


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , ,