“Vida 4 Musicians”, trobada de professionals de la música a Vilanova i la Geltrú

Vida 4 Musicians és la primera trobada de professionals de la música pensat i dedicat exclusivament pel músic professional i tots aquells i aquelles que aspiren a ser-ho.

Vida 4 Musicians vol convertir-se en un punt de trobada per músics professionals nacionals i internacionals, on es presentin les últimes tendències en gestió, organització i promoció. Una conferència amb músics i per músics.

Com puc fer diners a Youtube? És abusiu el contracte editorial que tinc davant els meus nassos? Perquè necessito un advocat? Poden les marques ajudar-me, o enfonsar-me? Què haig de fer per poder exportar la meva música? I el meu directe? Com puc fer diners amb la meva música? Com puc evitar que em prenguin el pèl?

Aquestes són només algunes de les preguntes que els professionals nacionals i internacionals assistents intentaran respondre al Vida 4 Musicians. Agents, mànagers, advocats, agents de sincronització, productors i com no, músics de reconeguda trajectòria participaran en les jornades per compartir el seu punt de vista i la seva experiència en el camp professional.

Vida 4 Musicians tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol en un marc incomparable als peus del mar, el Molí de Mar, una casa colonial de principis del segle passat a Vilanova i la Geltrú. Les conferències tindran lloc al matí, de 12 a 13h i de 13.30 a 14.30h. Al acabar les dues sessions, els assistents gaudiran d’un dinar-networking realitzada per xefs de la zona.

Més informació i preus aquí 


Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del SectorEtiquetes: , , , ,