Curs de formació “We Play In Play” el 27 i 28 de juny

“We play in play” és un projecte per la democratització de l’autoconeixement i la creativitat. Creativitat per ser creadors de la nostra pròpia vida i autoconeixement per descobrir el nostre potencial com a tals. La música, la dansa, el teatre i la pintura esdevindran el vehicle per compartir un procés d’obertura a l’escolta interior d’un mateix i a la creació d’una resposta a aquest sentir; capacitant a cadascú per respondre amb llibertat i creativitat davant les diferents situacions que presenti el seu camí.

El taller es farà a Barcelona i s’articularà en tres fases:

1) Forma i transformació – Consciència: obrir la mirada, observar les formes i els processos de transformació des d’una perspectiva artística que ens permeti adonar-nos del propi potencial creatiu.

2) Escolta interior i exterior – Acceptació: connectar amb les emocions, els sentiments i la intuïció, alliberar-se de la ment i desidentificar els sentiments.

3) Acció en harmonia – Proposar i Respondre: saber respondre i relacionar-se amb llibertat i autoestima davant d’un context canviant, prendre decisions i accions en harmonia amb el paisatge exterior i interior.

Proposarem activitats que fomentin l’exploració del propi potencial creatiu, aprenent a habitar la veu, el cos i les emocions per convertir-los en vehicles d’expressió artística. Utilitzarem tècniques d’improvisació amb la veu, percussió corporal, creació amb instruments musicals, creacions de moviment i arts visuals.Enfocarem la pràctica artística des del no-judici sinó des de l’acceptació

Els dies 27 i 28 de juny, en tres sessions:
27 de juny de 17.30 a 20.30
28 de juny de 10.30 a 13.30
28 de juny de 15.00 a 18.00

Aquí us podeu descarregar el programa.

Inscripció i reserva de places abans del 23 de juny a: weplayinplay@gmail.com

 

 
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , ,