Es presenta la 2a edició d’Artsy, una plataforma per a joves emprenedors culturals

Artsy va néixer l’any 2013 com la primera plataforma online per fomentar l’emprenedoria relacionada amb tots els àmbits culturals (música, cine, arts escèniques, etc) i ajudar els joves a desenvolupar projectes com microfestivals.

Artsy ofereix suport econòmic, infraestructures i difusió. D’aquestes propostes, se’n farà una primera selecció de vint per vot popular i finalment el jurat n’acabarà triant tres. Els projectes poden presentar-los des d’individuals fins a associacions culturals.

En la primera edició, el 2013, els projectes guanyadors d’Artsy van ser quatre festivals que es van celebrar a principis del 2014: Americana (Festival de Cinema Independent Nord-Americà de Barcelona), el festival de música # OrnitoFestHaikurts (Festival de Micrometratges) i MusicalEbre (Música i Cultura a la vora de l’Ebre).

Es poden presentar projectes entre el 15 de maig i el 3 d’agost i els participants han d’enviar un vídeo explicació del projecte, que és el que es mourà per les xarxes i farà sumar puntuacions i vots. A més hauran de presentar una memòria explicativa de tot el projecte, per tal que el Jurat que ha de decidir entre els 20 finalistes, en tingui més informació per a valorar les 3 millors propostes. Al setembre s’anunciaran els festivals guanyadors.

Més informació aquí 

 
Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del Sector