Ja podeu apuntar-vos a l’Orquestra Integrada, un projecte d’ARTransforma per a la igualtat d’oportunitats en l’art i la cultura

Dóna continuïtat al projecte pilot Orquestra Integrada 2013, en el que hi van participar 60 joves músics (13 d’ells amb diversitat funcional) amb gran entusiasme i de manera inclusiva. El treball es va fer amb 3 entitats ja existents (EMAC, Gèrminans i ESBO), al voltant del Sound Painting (mètode d’improvisació dirigida) amb un Concert de presentació al CMMB.

En l’edició 2014, l’Orquestra Integrada s’obre participants incrits de manera individual (responent a la demanda de la primera edició). S’encarrega la direcció de l’orquestra i la composició de les peces originals i inèdites a interpretar, a Albert Gumí, en un treball conjunt amb Santi Carcasona (www.drumcircle.cat), que dona continuïtat a la feina iniciada en l’edició prèvia.

Els assajos-trobades es duran a terme al CC La Sedeta (22 i 29 de novembre) i el Concert (13 desembre) està encara per concretar-se’n el lloc. Pels músics inscrits de manera individual, es fan assajos-tallers en dos divendres a la tarda, a l’estudi de l’Albert Gumí. La formació inclusiva Tirabol son els convidats el dia del concert, que tocaran també amb l’orquestra. I el gran col.laborador d’aquesta edició, el concertino per a l’Orquestra Integrada 2014, serà el gran violinista Gerard Claret.

Per a mes informació i per formalitzar la inscripció envia un correu a: queraltprats@artransforma.org


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,