Propostes d’orientació pels candidats que vulguin accedir a les proves d’accés a l’Esmuc

L’Escola Superior de Música de Catalunya torna a oferir diferents propostes d’orientació als futurs candidats que vulguin accedir a les proves d’accés del Títol superior de música a l’Esmuc. Aquestes propostes consisteixen en: Simulacre de proves d’accés, Curs d’orientació de la prova d’accés, Jornada de portes obertes i sessions d’Aules obertes.

Simulacre de proves d’accés
L’Escola ofereix una simulació dels exercicis de la part A i B de les proves d’accés. Les dues parts de l’examen es realitzen amb les mateixes condicions que en les proves d’accés i el participant obté una nota i un comentari orientatiu sobre els exercicis fets.
El simulacre tindrà lloc els dissabtes 24 i 31 de gener. Els assistents podran realitzar els exercicis específics de les diferents especialitats i també els exercicis de dictat, anàlisi auditiva i anàlisi de partitura. Les inscripcions es poden fer en línia del 22 de desembre al 18 de gener. Més informació sobre el simulacre, inscripció i preus

Curs d’orientació
El Curs d’orientació per a les proves d’accés és una proposta de l’Esmuc, adreçada als interessats en fer les proves d’accés del proper curs, que facilita pautes i estratègies per a la realització dels exercicis escrits d’aquest examen d’admissió. Els continguts del curs orienten als aspirants en aspectes com ara l’estructura de les respostes, el repartiment del temps, correcció i la presentació dels exercicis.
El curs, de 12 hores de durada, es farà els dissabtes 14 i 21 de març.
Les inscripcions es faran del 25 de febrer al 12 de març de 2015. Més informació sobre el curs, inscripció i preus

 

Jornada de portes obertes i Aules obertes
La jornada de portes obertes de l’Esmuc tindrà lloc el dissabte 28 de març de 2015. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer l’Escola i els estudis que s’hi poden cursar, aportant informació sobre el contingut d’aquests estudis, les especialitats i les proves d’accés.
La jornada s’adreça als estudiants de música de conservatoris i escoles de música, interessats en el Títol superior de música, al seu professorat i a les seves famílies. Les inscripcions es podran fer en línia fins el 26 de febrer.
Del 2 al 6 de març i del 9 al 13 del mateix mes, l’Esmuc tornarà a organitzar classes obertes. Els inscrits podran conèixer la dinàmica i el contingut de les assignatures del Títol superior assistint com a oients a classes d’instrument, de conjunt i col·lectives.
Més informació i inscripcions sobre la Jornada i les Aules obertes


Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , ,