Curs d’Estill Voice Training per a docents a l’EMM d’Artés el 7 i 8 de febrer

La zona 6 (Catalunya Central) de l’ACEM organitza un curs de formació a l’EMM d’Artés els dies 7 i 8 de febrer titulat “Curs d’Estill Voice Training per a docents” a càrrec d’Olga López i David Sisó.

Aquest curs és una introducció a la tècnica Estill Voice Craft. La principal aportació de la tècnica Estill, a diferència d’altres mètodes més tradicionals, és que parteix d’un coneixement científic de l’anatomia, fisiologia i funcionament de la veu, i a partir d’aquesta base ofereix una pràctica sistemàtica de les estructures de l’aparell fonador. És aplicable a qualsevol estil, sigui modern o clàssic, o a qualsevol altra pràctica vocal i va dirigit tant a professionals que tenen una formació vocal sòlida com als que no la tenen.

L’objectiu principal d’aquesta tècnica no és formar cantants d’un determinat estil vocal, sinó aportar un coneixement teòric i pràctic exhaustiu del nostre aparell fonador. Cada professional, des del seu grau de destresa en l’ús de la pròpia veu, podrà integrar els continguts treballats i decidir quin ús en fa.

Les sessions de treball s’organitzen en una primera part on s’exposen els continguts teòrics i en una segona on es practiquen els continguts apresos.

Les inscripcions estan obertes. Si hi esteu interessats podeu enviar un correu electrònic a matamalaruth@gmail.com

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,